Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

iRig PRO Duo

IK Multimedia iRig PRO Duo

Artikelnummer: 1026524
2 650 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt och mobilt ljudinterface att ha med överallt

Med iRig PRO Duo kan du spela in professionellt ljud var som helst, när som helst. Koppla in mikrofon, instrument eller båda delar samtidigt i din iRig's XLR-anslutningar och du är klar att spela in direkt till en iPhone, Andriod eller Laptop.

 iRig PRO Duo leverar högkvalitativt 24-bitars ljud och har två kanaler med XLR- och TRS-ingång. Du kan koppla in allt från högkvalitativa kondensatormikrofoner till gitarr, bas, keyboard och annat till recordern.

  • Dubbla ljudingångar
  • Fungerar med iPhone, iPad, Android, Mac och PC
  • Samtidigt inspelningsgränssnitt för alla instrument
  • Dubbla identiska XLR / TRS kombinationsingångar
  • 48V fantommatning
  • 24-bitars AD-DA-omvandlare
  • 3,5 mm hörlursutgång

Alltid igång

iRig PRO Duo drivs av två stycken AA-batterier vilket gör att du alltid kan ha med dig reservbatterier så att du inte behöver tänka på laddning. Om du kopplar in den till datorn kan den drivas av datorns batteri men den drar inget batteri från din iPhone eller iPad när den är inkopplad till någon av dessa. Vid användning i studio eller annan plats där det finns eluttag kan du strömförsörja recordern med strömadapter (medföljer ej).

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.