Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus till Sony DSC-RX100 II

Ikelite Undervattenshus till Sony DSC-RX100 II

Artikelnummer: 1008628
4 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ikelite Undervattenshus till Sony RX100 II

Med detta lättanvända, kompakta och framförallt tåliga undervattenshus gör det möjligt att dyka ner på ett djup på hela 60 meter för att fånga såväl fiskar som korallrev på bild.

Fördelar:

  • 2x Fiberoptisk anslutning
  • Standard 67mm gänga
  • 3" port för färgfilter
  • Kompatibel med AF35

Med stora och ergonomiska kontroller kommer du åt kamerans nästan alla funktioner. Undervattenshuet har två stycken fiberoptiska anslutningar som passar till Ikelite, olympus och Sea&sea fiberoptiska kablar (ingår ej) för användning av undervattensblixtar (då undervattenshuset saknar TTL-konverter fungerar ej automatisk ljusmätning). Det ingår även en blixtreflektor som låter dig använda Slav-TTL blixten Ikelite AF35

Levereras med:

  • Undervattenshus
  • Portskydd
  • Blixtdiffusor
  • Blixtreflektor
  • Silikonfett


 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.