Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus till Sony RX100 V / IV / III

Ikelite Undervattenshus till Sony RX100 V / IV / III

Artikelnummer: 1031497
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

OBS! Kameran på bilden ingår ej

Undervattenshus för  RX100 V / IV / III

Med detta lättanvända, kompakta och framförallt tåliga undervattenshus gör det möjligt att dyka ner på ett djup på hela 60 meter för att fånga såväl fiskar som korallrev på bild. Med stora och ergonomiska kontroller kommer du åt kamerans nästan alla funktioner.

Fördelar:

  • Lätt att montera i kameran
  • Tydliga reglage
  • Anslutning för firberoptisk blixtstyrning
  • 67mm filtergänga

Kamerahuset är designat så att det är lätt att montera i kameran. Reglagen är stora och tydliga för smidig användning, framförallt under vatten. Blixtens placering på kameran gör dock att den inte är optimal för blixtfotografering under vatten, då partiklar gärna reflekteras in i bilden. För att kunna kringå detta är undervattensshuset utrustat med anslutning för fiberoptisk kabel för styrning av extern undervattensblixt. Ett annat sätt att lösa blixtproblemet är extern undervattensbelysning.

Huset har också en 67mm filtergärna för montering av macro- eller vidvinkel-filter.
 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.