Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mörkrumspapper svartvitt Multigrade fiber blank kartong 24x30 50 blad

Ilford Mörkrumspapper svartvitt Multigrade fiber blank kartong 24x30 50 blad

Artikelnummer: 1015089
  • 24x30 cm 50 blad
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Mørkeromspapir for den kreative
Dette papiret er utviklet for deg som er kreativ og som vil ha kule bildetoner og ren hvithet. Dette er premiuimkvalitet med variabel kontrast. Et svarthvit fotografisk papir, belagt på en 255 g/m2 fiberbase.

Blank overflate. 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.