Studio Glossy A3+ 250g 50 blad

Ilford Studio Glossy A3+ 250g 50 blad

Artikelnummer: 1040752
  • Passar alla pigment- och bläckstråleskrivare
  • Klassiskt studiopapper med matt finish
  • PEFC Certifierat papper för miljövänlig, hållbart och resurshållande skogsbruk
  • Till Ilfords fotopapper finns det färdiga ICC-profiler till både Canon och Epson skrivare
599 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ilford Studio Glossy A3+ 250g 50 blad

Blankt Ilfordpapper på 250g med 50 blad. Pappret är PEFC certifierat och passar alla skrivare på marknaden. Detta passar för att skriva ut fotografier, bilder, affischer eller annat grafiskt material.

Fördelar

  • Passar alla pigment- och bläckstråleskrivare
  • Klassiskt studiopapper med matt finish

PEFC Certifierat papper

PEFC, programme for the endorsement of forest certification, är en ceritfiering för miljövänlig, hållbart och resurshållande skogsbruk. Certifieringen innebär bland annat att ta hänsyn till biodiversiteten, ekosystem, förbjud mot farliga kemikalier, ansvar för återväxt och arbetarnas välfärd. Denna certifiering gör att du med gott samvete kan använda fotopappret till dina produktioner.

ICC-profiler

Till Ilfords fotopapper finns det färdiga ICC-profiler till både Canon och Epson skrivare, som du kan ladda ner och använda till din skrivare för att utskrifterna ska bli så korrekta som möjligt.

Levereras med

  • Ilford Studio Glossy A3+ 250g 50 blad
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.