Nyhet Olympus TG-5

Nyhet! Olympus TG-5 Röd och TG-5 Svart

Olympus TG-5 är en stryktålig kompaktkamera med FullHD 120Fps, 4K video och Pro Capture.

Idag släpper Olympus sin senaste modell i Tough-serien, TG-5. Den bygger vidare på TG-4 men kommer med uppdateringar tagna ifrån flaggskeppet OM-D E-M1 Mark II.

Sensorn är på 12mp och har ett bättre dynamiskt omfång och högre utläsningshasighet än tidigare, vilket ger dig möjligheten att filma i FullHD med 120 bilder per sekund, perfekt för slowmotion filmer. Vill du ha maximal filmkvalitet har TG-5 även stöd för 4k video. För stillbild kan TG-5 fotografera i RAW format för bästa stillbildskvalitet.

Med Pro Capture kan TG-5 fånga bilder innan du trycker av, en perfekt funktion för att fånga riktigt snabba situationer vid exakt rätt tidpunkt, situationer som bara kommer en gång.


2017-05-17

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.