Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nyhet Olympus TG-5

Nyhet! Olympus TG-5 Röd och TG-5 Svart

Olympus TG-5 är en stryktålig kompaktkamera med FullHD 120Fps, 4K video och Pro Capture.

Idag släpper Olympus sin senaste modell i Tough-serien, TG-5. Den bygger vidare på TG-4 men kommer med uppdateringar tagna ifrån flaggskeppet OM-D E-M1 Mark II.

Sensorn är på 12mp och har ett bättre dynamiskt omfång och högre utläsningshasighet än tidigare, vilket ger dig möjligheten att filma i FullHD med 120 bilder per sekund, perfekt för slowmotion filmer. Vill du ha maximal filmkvalitet har TG-5 även stöd för 4k video. För stillbild kan TG-5 fotografera i RAW format för bästa stillbildskvalitet.

Med Pro Capture kan TG-5 fånga bilder innan du trycker av, en perfekt funktion för att fånga riktigt snabba situationer vid exakt rätt tidpunkt, situationer som bara kommer en gång.


2017-05-17 06:02:50

Dela

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.