Nyheter från Profoto! B1X och OCF Reflector

Nyheter från Profoto!

Idag lanseras Profoto B1X och två stycken Profoto OCF Reflector!

Profoto B1X

B1X bygger vidare på den mycket populära Profoto B1. Nu med HSS på alla effekter, kraftfullare inställningslampa som kan användas som videoljus, starkare batteri och kraftigare låsvred för enklare hantering.

Läs mer om Profoto B1X To-Go Kit och Profoto B1X Location Kit

Profoto OCF Reflector

Profoto lanserar två zoom reflektorer i din OCF-serie. OCF Reflector finns i två storlekar och är anpassade för profotos "flat-front" blixtar som D1, D2, B1, B1X och B2.

Läs mer om Profoto OCF Zoom Reflector och Profoto OCF Magnum Reflector


2017-05-15

Dela

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.