Pentax lanserar fullformatskameran K-1


Pentax första digitala fullformatskamera är äntligen här!
Det har under en längre tid ryktats om att det är en fullformatskamera på gång från Pentax och här har vi den. Pentax K-1 är vädertätad precis som vi är vana vid när det gäller Pentax, den har inbyggd WiFi och klarar ISO-inställningar upp till 204 800.

Tillsammans med kameran lanseras även två nya objektiv anpassade för fullformatssensorn, ett 28-105/3,5-6,3 samt ett 15-35/2,8 och precis som kameran är de båda objektiven vädertätade.


2016-02-18

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.