Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Test av Sigma 150-600/5,0-6,3 C DG OS HSM


Daniel fick under ett litet tag möjligheten att testa Sigmas 150-600/5,0-6,3 C DG OS HSM och här delar han med sig av några tankar samt ett par fantastiskt fina bilder.

Jag har under ett tag använt detta objektiv Sigmas Contemporary 150-600/5-6,3 DG OS HSM. Ett stabilt, välbyggt objektiv som "andas" kvalité. Ger skarpa bra bilder, detta även i 600mm handhållet. Objektivet har en snabb och tyst autofokus. Har använt det främst för naturfoto framförallt fåglar och är imponerad av hur snabbt den fokuserar.

Provat fota innebandy med den och det funkar om det är en ljus sporthall annars tror jag den är perfekt för utomhussporter som te.x. fotboll.
Vägar nästan 2 kg och tycker det känns lite framtung i 600mm läget.

Daniel Steen, Jönköping

Sigma 150-600/5,0-6,3 C DG OS HSM till Canon
Sigma 150-600/5,0-6,3 C DG OS HSM till Nikon


[produkttester/sigma150600]


2015-12-16

Dela

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.