Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

4K eller Ultra-HD...

Idag är vi vana med att nästan allt har Full-HD eller 1920x1080 i upplösning men nu är nästa steg på väg. I vardagligt tal pratas det idag om 4K och det innebär en upplösning som har fyra gånger fler pixlar än vår vanliga Full-HD bild.

Det kommer fler och fler kameramodeller som klarar att spela in i denna bättre upplösning och ger dig som användare möjlighet att få en mer detaljrik bild. Den stora fördelen ser man bäst när bilden är på uppemot 40 tum och större, så vill du visa din film på en stor skärm så  finns nu verktygen för en bra bild.


Scandinavian photo

2014-10-16 11:47:00

Dela

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.