4K eller Ultra-HD...

Idag är vi vana med att nästan allt har Full-HD eller 1920x1080 i upplösning men nu är nästa steg på väg. I vardagligt tal pratas det idag om 4K och det innebär en upplösning som har fyra gånger fler pixlar än vår vanliga Full-HD bild.

Det kommer fler och fler kameramodeller som klarar att spela in i denna bättre upplösning och ger dig som användare möjlighet att få en mer detaljrik bild. Den stora fördelen ser man bäst när bilden är på uppemot 40 tum och större, så vill du visa din film på en stor skärm så  finns nu verktygen för en bra bild.


Scandinavian photo

2014-10-16

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.