Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fototävling: Allas rätt till kärlek

Hjälp oss sprida budskapet om Allas rätt till kärlek! Under augusti månad firar vi Pride i vår butik på Vasagatan 14 i Stockholm genom att arrangera en utställning som just du har möjlighet att få vara en del av. Tävlingsreglerna är enkla och alla kan vara med, oavsett nivå på din fotografering!

News-Pride-TAVLING.jpg

Vi på Scandinavian Photo värnar om alla människors rätt till sin sexuella identitet och att få älska vem de vill. Bilden är och har alltid varit ett kraftfullt medium för att förmedla känslor och budskap och därför känns det viktigt att använda just bilden för att förmedla det som Pride står för. För att visa vårt stöd till Pride arrangerar vi i år en utställning på temat Allas rätt till kärlek i vår butik på Vasagatan 14 med premiär och vernissage fredagen den 2/8.

Tävlingsregler

  1. Skicka in ditt bidrag via mejl till marknad@scandinavianphoto.se. Märk ditt tävlingsbidrag med FOTOTÄVLING samt ditt förnamn och efternamn. Glöm inte heller att namnge din bild i mejlet!
  2. Din bild ska ha måtten 40 x 50 cm/50 x 40 cm (vid andra eventuella mått förbehåller vi oss rätten att beskära bilden)
  3. Din bild ska vara högupplöst i JPEG eller TIF-format
  4. Endast 1 tävlingsbidrag per person. 

Skicka in ditt bidrag via mejl till marknad@scandinavianphoto.se. Sista dag för att tävla är till och med fredag 5/7. De bidrag som ej blir utvalda till den printade utställningen kommer ändå vara inkluderad i ett bildspel som spelas upp på skärm i butiken under vernissagen.

Utställningen invigs med en vernissage fredagen den 2/8 klockan 17:00. Alla som är intresserade av att kolla in utställningen, oavsett om du har varit med och tävlat eller inte, är välkomna till vernissagen. Mer info om vernissagen kommer längre fram. Håll utkik!

Utställningen går att besöka t.o.m. 1/9 2019.

Lycka till!

Judith Kirkhoff

2019-06-19 11:31:00

Dela

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.