Workspace

Underlätta din studiofotografering genom att skapa den perfekta arbetstationen för både tethering och efterbearbetning. Vi har produkterna för att underlätta ditt arbete från ide till färdigt slutresultat. Välj mellan högpresterande datorer, kablage, stativ och allt du behöver för din arbetstation.

Bärbar dator för kreativt skapande

Här hittar du laptops med processor, grafik och RAM-minne som passar perfekt för kreativt skapande – oavsett om det är bild, video eller ljud. Välj mellan 13–17-tums skärm och en prestanda som passar dig.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.