Ljud för TV- och videostudio

toppbanner-ljudtillvideo.jpg

Vi hjälper dig få bra ljudupptagning till videoinspelning

Ibland kan det räcka med en extern mikrofon till videokameran, ibland behövs lite fler produkter för en riktigt bra ljudupptagning ihop med videoinspelning. Vi erbjuder allt från smidiga kameramikrofoner till trådlösa mikrofonsystem med rackmottagare för stora produktioner.

Mottagare för kamera

När du vill ha ljudet direkt till videokameran är en trådlös kameramikrofon smidig att använda. Då fäster du mikrofonmottagaren i direkt anslutning på eller vid kameran och kopplar in i kamerans mikrofonuttag. Du kan sedan ansluta en eller två sändare trådlöst och få ljudet ihop med din videoinspelning.

Trådlösa handmikrofoner 

Myggmikrofoner med trådlösa sändare

Tillbehör som gör det enklare

Mottagare för stationär placering / rackmottagare

Om du har behov av flera mikrofoner, vill få in ljudet via en ljudmixer eller helt enkelt ha separat kontroll över ljudinspelningen bredvid videoupptagningen så passar stationära mottagare bättre. De finns både för rackmontering eller desktopplacering och kommer ofta i paket tillsammans med antingen handsändare eller body-packsändare som kopplas till myggmikrofon eller headmic/headset-mikrofon.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i vår butik i Stockholm eller i våra Serviceshopar i Malmö och Borås. Missa inte heller vår nyhets- och inspirationssida där du hittar inspiration och produkttips som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.