Videostudio

kb_banner_streaming_for_alla.jpg

Lär dig mer om rörlig bild i studio!

Vi har produkterna och lösningarna för din studio. Oavsett om det är en 200 kvm tv studio eller om det är 4 kvm studio på kontoret. Det är mycket man behöver tänka på när man bygger en studio, ska den vara fast eller mobil? Ska vi ha två eller fyra kameror? Måste vi ha 15 laptops för att genomföra allt? Låter detta krångligt? Ingen fara, vi har paketen för dig som är på nubörjarnivå och dig på proffsnivå.

Låt oss hjälpa dig med din blivande studio!

Köp din utrustning för Sociala Medier och Gaming hos Scandinavian Photo!

Att vlogga eller göra sändningar i samband med Gaming blir bara större och större, vi har utrustningen som får dig att stå ut från mängden.

Uppgradera din digitala miljö med hjälp av SP

Det kan vara svårt att få kvalitet i bild och ljud viaen dator men vi har allt du behöver för att lyfta ditt digitala möte.

Bygg din streamingstudio med hjälp av SP

Oavsett om du behöver en stor eller liten streamingstudio. Med en eller fyra kameror så har vi lösningarnar för dig.  Välj bland våra rekommenderade paket eller låt oss hjälpa dig skräddasy en lösnig för dina behov. Vi på SP ser fram emot att få dig igång och få en streamingstudio i toppklass!

PTZ kameror, enkelhet, flexibilitet, bla bla bla

Vi på SP kan PTZ kameror, låt oss hjälpa dig!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.