Bildskärmar för kreatörer

1200x400-workspace-monitor.jpg

Hitta rätt skärm till din arbetsplats

Behöver du en bildskärm för foto, video eller till hemmakontoret? Här hittar du skärmar med färger att lita på, med kalibreringsfunktioner och bildskärmar anpassat för rörligt material som video och animationer. Du hittar också datorskärmar för kontor och arbetsplats. 

Bildskärm för foto

Vid val av bildskärm för redigering av bilder är färgrymd och korrekta färger kanske de viktigaste egenskaperna. Förrutom det är spelar såklart upplösning, skärmstorlek och ljuskänslighet en viktig roll. Här tipsar vi om fyra skärmar i varierande storlek som passar till din bildredigering.

Fotografering i studio

Vid studiofotografering kan en skärm med verklighetstrogna färger och möjlighet till att se bilderna i realtid kan verkligen underlätta ditt arbete. Genom att ha en skärm som är kalibrerad för att visa korrekta och konsekventa färger effektiviserar du ditt arbete och säkerställer att färgerna stämmer i hela processen från fotografering till utskrift.

Bildskärm för video

Bildskärmar som är anpassade för video har ofta en hög upplösning, ljusstyrka och ett brett dynamiskt omfång för att kunna visa levande färger och detaljer i ditt material – HDR. Vid videoredigering är hög frekvens (maximala antalet bilder per sekund) också en viktig faktor, så att videon flyter på utan fördröjning. Precis som bildskärmar för foto har bildskärmar också ett brett färgomfång och i de flesta fall möjlighet till kalibrering för korrekta färger.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.