2021-02-26

Tävling!

I samband med biljettsläppet för Stockholm Fotomaraton 2021 tävlar vi på SP ut en LED-belysning från SP TECH värde 1 490 kronor, exklusivt för dig som är med oss live på YouTube. Du hittar tävlingsreglerna här, ta chansen att vinna nu!


Tävling_Banner_fotomaran.jpg

Du som är med oss live på YouTube har möjligheten att vinna en SP TECH LED-Belysning RGB Mobile Light L3 – en flexibel LED-belysning som ger dig snyggt ljus till dina foton och videor.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.