Tävling: Vinn en kikare från Focus!

Nu är det dags för en tävling tillsammans med Focus Nordic – den här gången har du chans att vinna en kikaren Explore som är en robust kikare som passar för natur, djur och äventyr. Tävla gör du enkelt genom att kommentera tävlingsinlägget på vår Facebooksida. Lycka till!

Facebook_tävling_Focus.jpg

Norden är ett paradis för naturälskare, fågelskådare och jägare, men det nordiska klimatet ställer tuffa krav på din utrustning.

Kikaren Focus Explore är framtagen för dig som älskar att upptäcka djur, fåglar och detaljer i din omgivning och som vill ha en tålig kikare som klarar att hänga med även på de tuffaste äventyr. Nu har du chans att vinna kikaren Focus Explore, värde 1990 kronor.

För att tävla: Vilken är din favoritstund nu under hösten? Bidra med din bästa höstbild genom att publicera din bild i kommentarfältet på Facebook, du får endast tävla en gång och med ett bidrag.

Tävlingen pågår t.o.m. 7/11 klockan 23:59. Vi ser fram emot ditt bidrag, lycka till! 

Till tävlingsinlägget! 


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i vår butik i Stockholm eller i vår Serviceshop i Malmö eller Borås. Missa inte heller vår nyhets- och inspirationssida där du hittar inspiration och produkttips som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!


Scandinavian photo

2019-10-23

Dela

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.