Distra Gymnasium

Vi tycker om att höra, se och lyssna när ni hör av er och berättar vad ni gör med den utrustning ni har köpt hos oss. Att få delta i olika projekt, små som stora där det ena bildspråket inte är det andra likt vill vi uppmuntra till för att visa den bredd som finns i fotobranschen. Distra Gymnasium är en av dem som peppar sina gymnasieelever till att ta bättre bilder och gör det med bravur!

Distra Gymnasium som är en lojal kund hos oss, är en färgstark verksamhet där elever från hela världen samsas på resan mot att bli skickliga yrkespersoner. Skolan är mycket stolta över den fantastiska resan som eleverna gör. Tillsammans med ett starkt fotointresse hos såväl personal som elever försöker vi visa omvärlden elevernas utveckling.

1.jpg

5.jpg

3.jpg

Distra vill att deras sociala medier ska präglas av den glädje de alla känner i verksamheten och samtidigt tillgängliggöra information om vad som kommer att hända i skolan. Lärarna vill att eleverna ska vara lika stolta över sig själva som lärarna är över dem. Bilder är ett sätt för skolan att sätta ord på vad som händer i vardagen och hur de känner inför det. Tillsammans bygger skolan ett narrativ – med bild och ord – där eleven inför sina föräldrar, vänner eller framtida arbetsgivare ska kunna visa upp en professionell verksamhet och utbildning. 

2.jpg

7.jpg

Som hjälp att föreviga alla stunder använder Distra Sonys systemkameror A6000, A6300 samt A7 III för foto och film. Till hösten tillkommer ett media-labb för eleverna på både handels- och byggprogrammet för att kunna jobba på ett modernt sätt med att visa upp sin kunskap. Tack vare all fotoutrustning som Distra har köpt hos Scandinavian Photo tillsammans med andra tekniska hjälpmedel gör det möjligt för dem att kunna jobba ännu mer kreativt på skolan med podcasts, v-loggar med mera.

Följ Distra Gymnasiums verksamhet på instagram här!

4.jpg


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!


2019-06-29

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn