Hur du överlever en pandemi som konsert- och resefotograf – Kristoffer Alvarado

Konsert- och resefotografen Kristoffer Alvarado bjöd på en inspirationsföreläsning under ett digitalt event hos oss på SP. Nu har du möjlighet att ta del av eventet igen! Hör Kristoffer berätta om hur han har anpassat sitt arbete under pandemin och inspireras av hans fantastiska konsert- och resebilder.

Torsdagen den 17 juni genomförde vi, i samarbete med Sony, ett digitalt event med konsert- och resefotografen Kristoffer Alvarado. Under eventet berättade Kristoffer om sitt arbete före pandemin och hur han har anpassat sig för att kunna fortsätta arbeta med film och fotografi. Han delade även med sig av inspirerande bilder från konserter och resor, och berättade om vilken Sony-utrustning han använder sig av.

Eventet och mer inspiration hittar du på vår YouTube-kanal. Ta även en titt på vår eventsida för att se våra aktuella event.

Konserter, landskap och resor

Kristoffer är en fotograf och regissör från Norge. Han har jobbat professionellt med film sedan 2013 och idag arbetar han främst med resor och konserter, men också med musikvideor både som regissör och fotograf. Kristoffer har arbetat med stora företag som Sony Music, Findings Festival, DnB, Warner Music, Norwegian och många fler!

Innan pandemin reste Kristoffer mycket med artister på turné eller filmade och tog bilder på festivaler. Han har arbetat med artister som Cheat Codes, Seeb, Broiler, Kygo och Jonas Aden för att nämna några. Kristoffer är också naturfotograf och är lika förtjust i landskapsfotografering som konsertfotografering. Idag arbetar han för komikern och talkshow-värden Stian Blipp med att skapa innehåll för sina sociala medier.

Kristoffers Sony-favoriter

Se mer av Kristoffer

Instagram: @kristofferalvarado
Facebook: Kristoffer Alvarado

 


Sanna Wikström

2021-07-07

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn