Illustratör Oscar Berg

Oscar Berg är en frilansande illustratör som trivs bäst i utmanande uppdrag som får hjärnan att sätta i gång. Han har skapat fantastiska och detaljrika illustrationer av våra sp.tech-väskor och vill med bilderna visualisera väskornas funktioner, genom att sätta dem i stunder där man nästan inte märker av dem. Oscar menar att det här är prylar som ska förenkla stunderna vi redan älskar.

Illustratör Oscar Berg

Oscar Berg Field Process picture  8

Kreativa illustrationer av sp.tech-väskor

När Oscar skapar sina illustrationer arbetar han mest på en Wacom Intuos Pro, men i det här fallet ville han testa något nytt och gjorde bilderna i programmet Procreate på en iPad Pro 12,9". Innan han börjar teckna vill han få en tydlig bild av vad det är han ska göra. Oscar berättar att han är väldigt referensberoende i sitt arbete och tar först bilder av objektet med sin telefon. På det sättet får han hjälp att visualisera detaljerna i bilden han ska skapa. Det här är något han har lärt sig under resans gång som illustratör och menar att det är intressant och nyttigt att lära sig om sin egen kreativa process för att utvecklas ännu mer.

Vill du se mer av Oscars illustrationer hittar ni honom @oscar.arts på Instagram.

Produkter som Oscar använder


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK