Roland digitalpianon – spelglädje för alla

Roland_topbanner_1.jpg

Roland FP-X – naturlig spelkänsla

Roland har ett piano för varje tillfälle och passar lika bra för nybörjaren som till den mer avancerade pianisten som vill ha ett digitalpiano med en naturlig spelkänsla och fyllig klang. I FPX-serien finner du ett piano i alla priskategorier där alla delar Rolands fina PHA-4 mekanik som ger dig en spelupplevelse som du tidigare bara funnit i akustiska pianon. Öva med Rolands kostnadsfria App som låser upp funktioner till ditt piano som både underlättar och förgyller din spelupplevelse. Hos Scandinavian Photo finner även rad tillbehör framtagna speciellt för Rolands digitalpianon så som pianostol, stativ och sustainpedal.

Roland_middlebanner_1.jpg

Lär dig spela med Roland Piano App

Med Roland Piano App samt Piano Partner 2 blir ditt lärande både roligt och enkelt. Koppla ihop dig trådlöst via Bluetooth och lås upp funktioner som du tidigare inte hade möjlighet att komma åt. Rolands appar är kostnadsfria och finns tillgänglig via Google Play and Appstore.

  • Kontrollera pianots funktioner så som Split, transponering och anslagskänslighet
  • Anslut enkelt din smartphone och surfplatta trådlöst via Bluetooth
  • Välj att se noter från ditt pianos låtbibliotek
  • Se och styr metronom i realtid

Roland Piano App är gratis och kan laddas ner kostnadsfritt via Google Play och Appstore

 


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK