ASUS ProArt – design

Kraft att skapa – var du än är

Vid skapande av konstverk, illustrationer och annan grafisk design används ofta en avancerad proces som kräver verktyg som tunga programvaror, ritplattor m.m. ProArt är framtagna för att säkerställa att dina verktyg fungerar sömlöst och kan ge dig det resultat som du förväntar dig.

StudioBook 15 är den mest kompakta modellen i ASUS Pro Art-sortimentet, men är fortfarande en kraftfull laptop för dig som dagligen arbetar med bilder. Med Nvidia Gforce RTX-grafik och en Pantone-validerad 4K-skärm banar den väg för dina idéer och låter din kreativitet att flöda. Kombinationen av en NanoEdge-skärm med smal kant, en 4K UHD-panel med levande färger och en kraftfull prestanda, gör den här datorn till ett portabelt arbetsverktyg för kreativa proffs.

Datorn är perfekt för designers som är ute efter en elegant och kompakt bärbar dator med kraften att köra CAD- och 3D-designverktyg. Den levererar perfekt bild och supersnabba överföringar av stora filer mellan enheter.

ProArt-studiobook-1.jpg

IPS-panel med hög skärpa och kontrast

ProArt PA27AC och PA24AC är professionella HDR-skärm med Thunderbolt 3-port. De har en IPS-panel med ramlös design vilket maximerar arbetsytan och minimerar den fysiska storleken på skärmen. Skärmen är förkalibrerad och återger en hög kontrast och detaljrikedom, samt har en hundraprocentig sRGB-färgåtergivning enligt Rec.709.

Liten dator med stor prestanda

De stationära datorerna i ProArt-serien är anpassade för kreativa människor som söker en arbetsstation med kraftf att klara av de tuffa arbetsflöden som krävs vid arbeten inom bild, video, CAD, arkitektur, och annan grafisk design. De är små och kompakta, vilket gör att den passar in på de flesta arbetsplatser. Trots den lilla storleken levererar den kraftfull prestanda med nionde generationens processor och NVIDIA Quadro- eller Geforce-grafik – en stabil dator att lita på!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.