ASUS ProArt – video

När du arbetar med video är arbetsflödena ofta väldigt högupplösta och kräver mycket av din hårdvara. Inspelning, redigering, efterproduktion, rendering och omkodning utförs i resurskrävande program, så som Adobe Premiere, Final Cut Pro eler DaVinci Resolve. ProArt tar allt detta i beaktning och levererar en dator som tillåter dig att skapa utan att kompromissa med din kreativa idé.

Kraftfull grafik för videoredigering

StudioBook Pro finns i två storlekar – 15" och 17" – och är kompakta modeller, men är fortfarande kraftfulla datorer för dig som dagligen arbetar med video. Med Nvidia Quadro-grafik möjliggörs sömlös redigering av video- och 3D-rendering och den tar sig lätt an tuffa grafiska uppgifter. Den Pantone-validerade skärmen med UHD-/WUXGA-panel säkerställer perfekta bilder med levande färger. Det, i kombination med kraftfull prestanda, gör den här datorn till ett portabelt arbetsverktyg för kreativa proffs.

Skarpa bilder med levande färger

För att du ska uppleva rätt resultat på din bild under redigeringen krävs det att du har en bildskärm som du kan lita på. Med en bildskärm från ProArt får du en professionell skärm med hög kontrast och ljusstyrka. De finns i flera storlekar och med varierande egenskaper, där alla har avancerad ProArt-kalibreringsteknik gemensamt. Den gör att du kan finjustera färger och ljusstyrka för en enhetlig visning. Skärmen är dessutom förkalibrerad för realistisk färgåtergivning och garanterar en hög färgprecision.

Liten dator med stor prestanda

De stationära datorerna i ProArt-serien är anpassade för kreativa människor som söker en arbetsstation med kraftf att klara av de tuffa arbetsflöden som krävs vid arbeten inom bild, video, CAD, arkitektur, och annan grafisk design. De är små och kompakta, vilket gör att den passar in på de flesta arbetsplatser. Trots den lilla storleken levererar den kraftfull prestanda med nionde generationens processor och NVIDIA Quadro- eller Geforce-grafik – en stabil dator att lita på!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.