Black friday

Black Friday 2021

banner_bw21.jpg

Klicka här för att komma till vår kampanjsida för Black Week med alla deals!

När är Black Friday 2021?

Black Friday 2021 infaller den 26 november.

Om Black Friday

Black Friday är från början ett amerikanskt fenomen som startade i Philadelphia och som idag är en av världens största shoppingdagar. Black Friday är startskottet för julhandeln så passa på att göra flertalet klipp på julklapparna redan i slutet av november!

Black Friday är en amerikansk tradition som alltid infaller den fjärde fredagen den i november, dagen efter Thanksgiving. Många amerikaner är lediga under Thanksgiving så Black Friday och Cyber Monday har därför historiskt varit butikernas sätt att kickstarta julhandeln. Uttrycket Black Friday började spridas i USA i mitten på 70-talet och är idag en av de största shopping- och readagarna i USA.

Black Friday-traditionen kom till Sverige först på riktigt under 2013 och efter det har många affärskedjor hakat på detta populära koncept. Vi på Scandinavian Photo deltog i Black Friday första gången år 2015 och håller redan nu på att ladda upp med massa bra erbjudanden online, på telefon och i alla våra butiker.

Black Friday hos Scandinavian Photo

Den 26/11 2021 inleds Black Friday och hos oss kan du ta del av riktigt bra erbjudanden på prissänkta produkter, både online och i våra butiker. Bland våra erbjudanden kan du hitta allt ifrån hårdvara till mjukvara och tillbehör, till såväl nybörjare som proffs. Vi kommer fylla på med produkter och nya erbjudanden löpande under dagen, men passa på, erbjudandena finns enbart i begränsat antal!

Medan du väntar!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och kika även in våra andra aktiva kampanjer under tiden som du väntar.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.