Black friday

Black Friday 2019

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att vara först med att få information om våra erbjudanden när de släpps den 29/11

Om Black Friday

Black Friday är från början ett amerikanskt fenomen som startade i Philadelphia och som idag är en av världens största shoppingdagar. Black Friday är startskottet för julhandeln så passa på att göra flertalet klipp på julklapparna redan i slutet av november! På denna sida kommer du kunna se alla Black Friday-erbjudanden fredagen den 29 november 2019.

Black Friday är en amerikansk tradition som alltid infaller den fjärde fredagen den i november, dagen efter Thanksgiving. Många amerikaner är lediga under Thanksgiving så Black Friday och Cyber Monday har därför historiskt varit butikernas sätt att kickstarta julhandeln. Uttrycket Black Friday började spridas i USA i mitten på 70-talet och är idag en av de största shopping- och readagarna i USA.

Black Friday-traditionen kom till Sverige först på riktigt under 2013 och efter det har många affärskedjor hakat på detta populära koncept. Vi på Scandinavian Photo deltog i Black Friday första gången år 2015 och håller redan nu på att ladda upp med massa bra erbjudanden online, på telefon och i alla våra butiker fredagen den 29/11.

Black Friday hos oss

Den 29/11 2019 inleds Black Friday och på scandianvianphoto.se kan du ta del av riktigt bra erbjudanden på prissänkta produkter från klockan 00:01 på fredagen. Bland våra erbjudanden kan du hitta allt ifrån hårdvara till mjukvara och tillbehör, till såväl nybörjare som proffs. Vi kommer fylla på med produkter och nya erbjudanden löpande under dagen, men passa på, erbjudandena finns enbart i begränsat antal!

När våra butiker öppnar upp dörrarna på fredagen så kommer du även där kunna ta del av våra grymma Black Friday-erbjudanden. Vill du ta del av de riktigt vassa erbjudandena så gäller det att vara på plats i tid för att inte riskera att något säljer slut. Vi fyller på våra hyllor med nya produkter löpande under dagen så därför kan det vara värt att ta både en och två vändor i våra butiker.

Medan du väntar!

Kika även in våra andra aktiva kampanjer under tiden som du väntar.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.