Upptäck möjligheterna med gimbals från Moza

 

Banner-moza_1.jpg

Moza är ett företag under Gudsen Technology som specialiserar sig på elektroniska gimbals för videofilmning och lanserade sin första gimbal år 2012. Sedan dess har utvecklingen gått vidare och förbättras för varje generation. Något som är genomgående är att produkterna håller hög kvalitet med många smarta funktioner till ett konkurrenskraftigt pris. I början av denna veckan håller vi föreläsningar och demodagar i våra butiker för att visa och informera om gimbals från Moza.

En gimbal hjälper dig att få jämna och följsamma filmer genom att stabilisera din kamera för att undivka kameraskakningar och ryckiga rörelser. Gimbalen styrs med hjälp av små inbyggda motorer som noga aväger dina och kompenserar för kamerans rörelser. Detta innebär att dina inspelningar får en mer jämn och professionell karaktär. Det finns flera olika modeller från Moza, allt ifrån gimbals till mobilen till den profesionella filmkameran.

Lär dig mer om gimbals till din kamera

Moza AirCross 2

Moza Aircross 2 har utrustats med en bredare bas för att hantera kameror som BMPCC4K och större DSLR-kameror. Gimbalen passar utmärkt för både kompakta- som traditionella systemkameror. Via appen kan du lätt justera inställningar och få hjälp med balanseringen.

Moza Air 2

Moza Air 2 är en smart, stark och samtidigt lätt gimbal för systemkameror och axelkameror. Den vinklade bakre armen och motorns placering gör att det är lätt att se kamerans skärm och även att använda gimbalen i upp-och-ner läge för låga vinklar. Gimbalen har även ett system som automatiskt anpassar motorerna efter vikten på din utrustning och du kan använda den till tyngre kameror på upp till 4,2 kg

Moza Slypod

Moza Slypod är en typ av motoriserat enbensstativ som används för att skapa åkningar. Den stora fördelen är den låga vikten och hur snabbt enheten kan sättas upp. Slypod kan monteras både stående för vertikala åkningar men har en inbyggd kameraplatta för att monteras diagonalt eller horisontellt på ett stativ.

 

 

Hitta den perfekta mobilgimbalen för dig

Moza Mini-MI

Mini-MI är en smidig och flexibel gimbal till din smartphone. Funktioner som trådlös laddning, fyra stycken 1/4" gängor för tillbehör, flera olika follow-modes och joystick gör Mini-MI till en kraftfull gimbal i ett litet format.

Moza Mini-S

Moza Mini-S en hopfällbar mobilgimbal med en mycket kompakt storlekt som gör den smidig att ta med oavsett var du än ska. Du får tillgång till flera olika kreativa filmlägen så som inception, sport gear mode och många fler. Mobilgimbalen klarar mobiler mellan 58-88mm vilket motsvarar storleken av de vanligaste mobiltelefonerna exempelvis iPhone X.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.