Lär dig mer om Aputure

Hos oss kan du köpa LED-belysning för både foto och video. Aputure tillverkar allt från små kameramonterade LED-lampor till professionella LED-kompaktaggregat som kan använda sig av ljusformare. 

Innovativa LED-paneler som ryms i fickan

Dessa LED-paneler kan du använda genom att montera dem på kameran, fästa på stativ eller att hålla i handen. Dessa små planeler har ett kraftfullt ljus för sin kompakta storlek och är extremt portabla och flexibla belysningarna dig ljus snabbt och enkelt, oavsett vart du är.

Aputure MC RGBWW LED Light

Ger dig vilken färg och nyans du vill på ljuset samtidgt som den är fullpackad av kreativa effekter. Detta kan vara ditt huvudljus eller ett fantastiskt effektljus för att skapa dynamik i dina bilder och videor. 

Aputure Amaran AL-MW IP68

Detta är en liten lampa med hög ljusstyrka! inte nog med det så är perfekt för dig fotograferar eller filmar på location, oavsett det är amazonas eller biblioteket. Panelen är damm- och vattentät (IP68-certifierad), har en batteritid upp till 24 timmar och den får plats i din jackficka.

Aputure Light Storm – Kraftfulla LED-belysningar

Lightstorm är en professionell serie av LED-belysningar med både paneler och framförallt kraftfulla aggregat med möjlighet att använda ljusformare med Bowens-fattning och de kan strömförsörjas via nätuttaget eller med V-mount-batteri.

LED-kompaktaggregat – kraftfullt ljus och formbart ljus

Aputure Light Storm 120D II / 300D II

LED-aggregat med ett flimmerfritt och färgkorrekt dagsljus på 5500k och de finns i två olika utförande, Den nätta 120D II och den kraftfulla 300D II. Med LED-belysning får du ett rent ljus utan UV-strålning samtidigt som belysningen  avger minimalt med värme. Förutom modern LED-teknologi har belysningen även en aktiv kylning

Aputure Light Storm 300X

Kombinera hög ljusstyrka och variabel färgtemperatur mellan 2700–6500K. Detta ger dig stora möjligheter att anpassa dit ljus till den omgivande miljön och det ger det en stor potential till att bygga kreativa ljuslösningar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.