Lär dig mer om Godox LED-paket

Nu har vi fått in massor av produkter från Godox allt ifrån blixtar, LED-belysningar, reflexskärmar, studioväskor och mycket mer. Godox har många produkter och som dessutom passar utmärkt att kombinera med varandra. De större blixtarna och LED-belysningarna har Bowens-fattning, vilket ger dig ett otroligt utbud av ljusformare. Börja fynda bland Godox-systemet redan idag!

Belysningspaket med LED-paneler

I belysningspaketen från Godox har LED-belysningarna en variabel färgtemperatur, vilket gör att du kan justera från varmt till kallt ljus och på sätt matcha omgivningsljuset. Paneler är lätta att arbeta med och tar liten plats vid transport.

Stora paneler för mjukt ljus

Detta paket med Godox P260-paneler har en stor yta på 33x20,5cm och en maximal ljusstyrka på 2200 lux på 0,5 meter. Detta innebär att du behöver placera panelerna relativt nära den du ska filma. Fördelen med att placera panelerna nära är att du får ett mjukt och fint ljus 

Kraftfulla paneler med större kontroll av ljuset

Det här paketet med Godox LED500LRC har paneler med lite mindre men betydligt mer fokuserad yta (25x19cm) med fler dioder och högre effekt (2900 Lux 1 m). Använd detta paketet när du ska belysa en större yta och på längre avstånd. Dessa paneler är även utrustade med barndoors/skärmklaffar som ger dig större kontroll av ljuset.

Smarta tillbehör för underlätta ditt arbete

I våra paket med LED-paneler från Godox medföljer alltid en nätadapter och du kan alltid välja att köpa till batterier för att kunna arbeta på location utan att vara beroende av ett vägguttag. Passa på att även komplettera med en väska till dina belysningsstativ.

Belysningspaket för foto, video, streaming och vlogg 

Detta är ett modernt LED-belysningspaket med en stor softbox för att kunna skapa ett snyggt mjukt ljus till dina videor eller bilder. Fördelen med LED-aggregat är att du kan använda Bowens ljusformare för att kunna skapa ditt egna unika ljus. I dessa paket ingår både lampa, fjärrkontroll, belysningsstativ, softbox och reflektor – allt du behöver för att komma igång.

Kom igång med ljus på nära håll

Godox SL60 Dagsljuspaket passar när du vill lätta upp ljuset eller filma/fotografera på lite närmre avstånd för att få ett mjukt ljus. 

Mer kraft och ny design

Vill du placera ljuset på lite längre avstånd får du extra kraft med Godox SL150 II Dagsljuspaket. Detta ger dig mer kraft och större möjligheter att arbeta i ett större utrymme. 

Upp till 74 000 Lux på meter!  

Godox SL200 II Dagsljuspaket är en LED-belysning med mycket hög ljusstyrka, perfekt när du vill lysa upp större omgivningar eller använda den på ännu längre avstånd.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.