Lär dig mer om video

Att spara minnen och föreviga upplevelser på film har länge varit en del av mångas vardag. Det har även blivit vanligare att spela in och streama sitt material på sociala plattformar. Oavsett om du vill filma med en systemkamera, videokamera eller mobilkamera så hittar du produkterna hos oss. Vi hjälper dig att komma igång med ditt filmande, bli inspirerad till nytt innehåll och uppgradera din utrustning.

Video för alla

En klassisk handhållen videokamera har nog nästan alla provat att filma med någon gång i sitt liv. Sony AX53 är en handkamera med professionella funktioner såsom balanserad bildstabilisering och snabb autofokus. Du kan enkelt välja mellan helt automatiska inställningar eller manuella inställningar för större kontroll.

Actionkamera för äventyr

En annan typ av videokamera är actionkameran som kännetecknas för att vara tålig och redo för ditt nästa äventyr. En modell är GoPro Hero 8 med funktioner som HDR, livestreaming samt bildstablisering som ger dig en mjuk film oavsett vibrationer. Det finns en mängd olika fästen att komplettera din kamera med och du kan anpassa din utrustning för att passa just din hobby.

Video i fågelperspektiv

Vill du få ett nytt perspektiv på dina bilder och videor så är en drönare ett mycket roligt tillskott i din kamerautrustning. DJI Mavic Mini är en liten och ultralätt drönare med stabiliserad kamera som ger en följsam flygupplevelse. Den riktar sig både till dig som inte flugit drönare förut, men också till dig som är mer erfaren och vill ha en kompakt modell.

Filma med din mobil

Att skapa material och innehåll med hjälp av din mobiltelefon blir allt vanligare. Vill du skapa snabba klipp och videor för sociala medier eller bevara minnen från din semesterresa, så är det perfekt att använda just din mobil. Om du kombinerar mobilkameran med rätt utrustning kan du få ett riktigt proffsigt resultat.

Stabil filmning

I grunden handlar det om att få en stabil film utan skakningar – vilket ofta kan vara svårt med en mobilkamera. Genom att använda dig av en gimbal kan du minska skakningar och få en mjukare film. Detta streamingkit från Moza och Saramonic Blink ger dig möjlighet att skapa filmklipp och livestreama direkt på sociala medier med optimerad ljudupptagning och utan kablar. 

Utrustning som underlättar

Något som verkligen behövs när du filmar med din mobilkamera är tillgång till ström och laddning. Med en kraftfull powerbank med dubbla USB-portar kan du ladda din mobil och dina andra enheter – när du vill och var du vill.