Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Air USB Type C

Insta360 Air USB Type C

Artikelnummer: 1032202
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Insta360 Air med USB typ C

Insta360 Air är en liten, smidig och lättanvänd 360-kamera speciellt framtagen för Andriod-telefoner med USB typ C

Fördelar:

  • Passar till Androidtelefoner med USB typ C
  • Livestreamning till Facebook och YouTube
  • Internt minne
  • Endast 26g

Insta360 Nano är speciellt framtagen för att passa perfekt med Android. Kameran ansluter till telefonens MicroUSB och du styr kameran via appen på telefonen. Bilderna sparars på kamerans interna minne och kameran får ström via telefonen.

Via telefonen kan du skapa en 360 Live-ström till Facebook och YouTube, där du kan dela med dig av dina upplevelser i realtid. Vill du redigera filmen kan detta göras direkt i telefonen eller via Insta360 Studio i din dator.

USB-adaptern som medföljer är också en ledad arm så du kan använda Insta360 Air som en webkamera till din dator med 360graders bildvinkel.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.