Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Använd filter till din Sony RX100

JJC 4-in-1 Lens Adapter Kit RX100/II/III/IV

Artikelnummer: 1043241
  • Ger dig möjlighet att använda 52 mm filter på din Sony RX100
  • Adaptering, objektivlock och UV-filter ingår
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Detta objektivadapterkit ger dig möjlighet att använda 52 mm filter på din Sony RX100. Det följer med ett UV-filter med du kan givetvis köpa till ND, polarisations- eller närbildsfilter.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.