Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skydda displayen på din DJI Osmo Pocket

JJC LCD-skydd Optical Glass för DJI Osmo Pocket

Artikelnummer: 1043697
  • Skyddar mot repor, damm och smuts
  • Håll din DJI Osmo pocket i nyskick
  • Enkel montering
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

LCD-Skydd för DJI Osmo Pocket

JJC GSP-serien Glass Protector är ett skyddsark med 0,01mm "ultratunt optiskt glas som används för att skydda kamerans LCD-skärm. Materialet skyddar din skärm mot, repor, svett och smuts. Ytan är motståndskraftig mot vatten, olja och fingeravtryck allt för att skydda den känsliga LCD-skärmen.

Fördelar

  • Skyddar mot repor, damm och smuts
  • Håll din DJI Osmo pocket i nyskick
  • Enkel montering

Enkel montering

Skyddet är enkelt att montera utan att få några luftbubblor och är lika enkelt att ta bort. Den statiska vidhäftningsmetoden lämnar inga klibbiga rester din skärm.

Levereras med

  • JJC LCD-skydd Optical Glass för DJI Osmo Pocket
  • Rengöringsdukar för montering
  • Mikrofiberduk
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.