Sensorlampa SS-6 Sensor Scope

JJC Sensorlampa SS-6 Sensor Scope

Artikelnummer: 1042349
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
JJC SS-6 är en Sensor Lupp, med 7x förstoring och integrerad LED-belysning, som gör det enkelt att titta efter dammkorn på kamerasensorn. LED-belysningen i luppen kan antingen drivas av de medföljande batterierna (2st CR-2032) eller via USB (USB-kabel ingår ej.). Luppen levereras komplett med batterier, mikrofiberduk och fodral.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.