Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

TR-2 stativfäste B för Canon EF 100mm f/2.8 Macro/

JJC TR-2 stativfäste B för Canon EF 100mm f/2.8 Macro/

Artikelnummer: 1034555
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stativfäste för Canon EF 100mm f/2,8 Macro / EF 180mm f/3,5L Macro USM

Ett stativfäste hjälper dig att få en bättre balans på din kamera och objektiv när de är monterade på ett stativ. Stativfästet går att rotera för att du ska kunna få kameran i den position du vill ha den.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.