JJC Trådutlösare SR-F2 motsvarar Sony RM-VPR1

Trådutlösare SR-F2 motsvarar Sony RM-VPR1

Artikelnummer: 1031359
499 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Fjärrkontroll SR-F2 motsvara Sony RM-VPR1

Fjärrkontroll för att utlösa slutaren, starta/stoppa inspelning, zooma och låsa slutaren. Fjärrkontrollen kan användas med NEX-, SLT- och Cyber-shot-kameror samt med Handycam-videokameror som har Multi-termina. Fjärrkontrollen kan användas som en praktisk slutarutlösare för kameror med A-fattning som inte har Multi-terminal.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.