Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Action Grip

Joby Action Grip

Artikelnummer: 1041093
329 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Joby Action Grip

Action Grip utformat för GoPro med ett GoPro fäste vilket gör att du kan fästa en GoPro Session-, Hero eller Fusion modellerna. Det följer även med Top Pin för att kunna använda den med andra actionkameror med 1/4" gänga. Action Grip kommer med en enkelhandleds rem och själva handtaget flyter så du inte förlorar greppet med din värdefulla actionkamera. Tack vare locket i botten kan du ta bort detta och fästa den på en förlängningstav (ingår ej).

Fördelar

  • GoPro fäste
  • Action Grip flyter

Levereras med

  • Joby Action Grip

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.