Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Action jib kit

Joby Action jib kit

Artikelnummer: 1020096
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

JOBY Action jib kit - Lätt och mobilt jib-kit till Action-kameror
Utöka din kreativitet och möjligheter med nya perspektiv och vinklar. Få bilder & video som tidigare bara var möjliga med dyra och tunga jib-kranar. JOBY Action Jib-kit gör snabbt om ett enbens-stativ till en Jib-kran för Action-kameror som tex GoPro. Med styrhandtaget kontrollerar du kamerans vinkel, precis som på vanliga jib-kranar. En elastiskt sektion i repet hjälper till att ge mjuka justeringar och hålla repet sträckt.

Detta paket levereras utan enbensstativ.

Levereras med:

  • Kameramontering med fäste.
  • Skydsknopp till enbenstativ.
  • Elastisk rep-sträckare
  • GoPro Tripod Mount adapter
  • Två olika replängder
  • Handtag med fäste
  • Transport-påse

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.