Bordsstativ Gorillapod Micro 250 grå

Joby Bordsstativ Gorillapod Micro 250 grå

Artikelnummer: 318817
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Joby Gorillapod Micro 250
Ett mini-stativ för din kompaktkamera! Otroligt liten och smidig så att du aldrig glömmer den hemma. Gummigreppen på benen gör stativet stabilt på alla ytor och den lilla kulleden gör att du kan justera kameran 36 grader. Du behöver inte ens koppla bort den från kameran, du fäller bara in benen undertill, smart eller hur?

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.