Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bordsstativ Gorillapod SLR zoom med kulled

Joby Bordsstativ Gorillapod SLR zoom med kulled

Artikelnummer: 312862
  • Flexibelt stativ som går att montera nästan överallt.
  • Kulleden gör det lätt att rikta in kameran.
  • Klarar 3kg kapacitet.
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Gorillapod SLR Zoom
Möjligheternas stativ! Med GorillaPod kan du fästa din kamera på alla föremål i alla miljöer för att få den perfekta bilden utan att själv behöva hålla i kameran. Det enda som krävs är att kameran är utrustad med stativgänga. SLR-zoom är ett större stativ framtaget för den seriösa fotografen. Passar SLR-kameror (med zoomobjektiv), videokameror och klarar 3 kg belastning.

Gorillapod Kulled
En kulled speciellt designad för att användas med Gorillapod SLR Zoom. Klarar av en belastning på 3 kg. Går att användas med både 3/8" och 1/4" gänga.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.