Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bordsstativ GripTight Gorillapod Pro 10"

Joby Bordsstativ GripTight Gorillapod Pro 10"

Artikelnummer: 1028658
  • Flexibla leder på benen möjliggör att fästa stativet på flera sätt
  • Utformad för mindre surfplattor
  • Fästet har 1/4 "-20-gänga och fungerar med vanliga kamerastativ.
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Sätt fast din surfplatta nästan vart du vill

Med Griptight Gorillapod Pro kan du fästa din surfplatta i nästan vad som helst. Stativet fungerar som ett vanligt bordsstativ för din surfplatta och går även att fästa runt exempelvis ett stolsben, på ett räcke eller annat föremål tack vare de flexibla lederna på benen. Stativets gummifötter gör det även möjligt att placera det på en mängd olika ytor.

Fungerar med:

Griptight Gorillapod Pro är utformad för mindre surfplattor, med eller utan skal (96 mm – 140 mm) t ex iPad Mini 3/2/1, Nexus 7, Samsung Galaxy Tab 4 7.0, Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Kindle Fire HD (7"), Nook HD. Fästet har 1/4 "-20-gänga och fungerar med vanliga kamerastativ.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.