Bordsstativ Griptight Pro video svart

Joby Bordsstativ Griptight Pro video svart

Artikelnummer: 1038187
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Gorillapod utformat för mobiler

Gorillapod Griptight Pro Video är utformat för att snabbt kunna göra bra filmer med din mobiltelefon. Använd Gorillapod som handtag, fäst runt en stolpe eller ställ på ett bord. Telefonen har en liten arm för att kunna göra mjuka panoreringar. Panorering och tilt kan låsas separat.

Greppet passar till exempel iPhone 7, 7 iPhone 7 Plus, Samung Galaxy S7 och andra telefoner med en bredd på 56 mm till 91 mm

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.