Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Clips 2-pack för Gorillapod kompakt

Joby Clips 2-pack för Gorillapod kompakt

Artikelnummer: 1009631
139 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ersättnings-clips för GorillaPod

Denna originalreservdel passar alla modeller av GorillaPod, och kan användas som ersättningsdel eller när du vill ha flera kameror monterade med clips samtidigt. Så att du enkelt och snabbt kan byta mellan olika kameror. Clipsen levereras i pack om 2 st.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.