Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kamerarem Pro Sling strap S-L

Joby Kamerarem Pro Sling strap S-L

Artikelnummer: 1011367

Justerbar och stabil kamerarem från Joby!

799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Joby Pro Sling Strap

Pro Sling Strap från Joby är en kamerarem som är designad för att snabbt och enkelt kunna byta mellan att ha kameran vid sidan och att ha den i redoläge. Kameraremmen är justerbar och i åtdraget läge så vilar kameran nära kroppen, vilket minskar risken för att den ska svänga fram och tillbaka när man rör sig. Jobys Anti Slip-grip hindrar att kameraremmen flyttar sig fram och tillbaka på axeln.


Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.