Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Suction cup med locking arm

Joby Suction cup med locking arm

Artikelnummer: 1017974
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fäst din actionkamera på väggen
Fäst din actionkamera med sugpropp mot rena och icke-porösa ytor med lite vibration som fönster, väggar, inuti bilar och liknande platser; perfekt när du ska filma på ett specifikt ställe. Armen kan rotera i 360° och svänga 180° från sida till sida så att du kan låsa den i vilken position du vill.

Passar alla actionkameror, inklusive GoPro, Contour och Sony.

Kameran på bilden ingår ej

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.