Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp HLD-7 till Olympus OM-D E-M1

Jupio Batterigrepp HLD-7 till Olympus OM-D E-M1

Artikelnummer: 1033387
890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Jupio Batterigrepp motsvarande HLD-7 till Olympus OM-D E-M1

Jupio JBG-O001 är utrustat med en avtryckare, främre och bakre inmatningsratt samt B-FN1 och B-FN2 knapp för fotografering med kameran i vertikalt läge. Batterigreppet har plats för ett 1st BLN-1 batteri och ett batteri sitter kvar i kameran.

Levereras med:

  • Batterigrepp JBC-O001
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.