Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-81%

Portabel laddare Power Vault 2600

Jupio Portabel laddare Power Vault 2600

Artikelnummer: 1028056
19 SEK99 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej längre köpbar
Ej längre köpbar

Liten och effektiv portabel laddare för din smartphone, surfplatta eller annan enhet som laddas med USB.

Att ladda PowerVault tar ca 3 timmar och sen har du 1-2 extra laddningar till din telefon i en liten powerbank som väger nästan ingenting (66 gram). Powerbank Vault laddar även alla kompaktkameror som laddas via USB-kabel, såsom exempelvis samtliga Lumix TZ-modeller och GoPro-kameror.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.