Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljuslåda Color Communicator 2

Just Normlicht Ljuslåda Color Communicator 2

Artikelnummer: 1007872
  • Programvarorna "SpectraView Profiler" och ”basICColor display4”
  • Bild på bildskärmen och utskriften jämförs direkt under standardiserat ljus
  • USB-anslutning
23 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

En ljuslåda som hjälper dig jämföra bilder i standardiserat ljus

Just Color Communicator2 är utrustat med USB som gör att programvarorna "SpectraView Profiler" och ”basICColor display4” automatiskt kan justera ljusstyrkan i skåpet för att matcha bilden som visas på bildskärmen med den i betraktningsskåpet. Detta med största precision. För första gången kan bild på bildskärmen och utskriften jämföras direkt under standardiserat ljus.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.