LCD-monitor 19" GD-W192

JVC LCD-monitor 19" GD-W192

Artikelnummer: 1000331
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

LCD-monitor med vidvinkel och HDMI-kompabilitet

JVC GD-W192 är en prisvärd LCD-monitor på 19 tum för den professionella användaren, speciellt framtagen att möta de krav för videohantering som kan kopplas till videoövervakning. Utrustad med HDMI-ingång och analog ingång, är den ideal för dig som kräver kvalitativ och kontrastrik bild. Designen är lätt och slimmad, vilket ger en maximal installationsflexibilitet. Panel, med LED backlight och bred vidvinkelvisning ger optimal bildåtergivning. Ett perfekt val för dig som vill ha en enkel, kvalitativ och driftsäker monitor.

Egenskaper

  • Kontrastrik bild med jämna färger
  • Perfekt för videoövervakning
  • Installationsflexibilitet
  • HDMI
  • Prisvärd

För mer information om produkten, se JVC produktkatalog.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.