LCD-monitor 21" DT-E21L4

JVC LCD-monitor 21" DT-E21L4

Artikelnummer: 318875
24 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
JVC DT-E21L4
Denna 21 tums monitor från JVC bygger på bakgrundsbelysning med LED vilket ger lägre strömförbrukning och längre livslängd jämfört med LCD. Monitorn har HD-SDI in och utgång, ingång via HDMI samt inbyggda högtalare. Inbyggt finns också RS-232 ingång för styrning och möjlighet att rackmontera monitorn.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.