LCD-monitor 21" DT-E21L4

JVC LCD-monitor 21" DT-E21L4

Artikelnummer: 318875
24 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
JVC DT-E21L4
Denna 21 tums monitor från JVC bygger på bakgrundsbelysning med LED vilket ger lägre strömförbrukning och längre livslängd jämfört med LCD. Monitorn har HD-SDI in och utgång, ingång via HDMI samt inbyggda högtalare. Inbyggt finns också RS-232 ingång för styrning och möjlighet att rackmontera monitorn.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.