Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Rack mount AVM-RK-SRHD för SR-HD2500

JVC Rack mount AVM-RK-SRHD för SR-HD2500

Artikelnummer: 1000326
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Monteringsrack till SR-HD2500

AVM-RK-SRHD är ett 19-tums monteringsrack, speciellt anpassat för montering av inspelningsenhet JVC SR-HD2500. Den monteras enkelt i tre steg, och tar efter installation två höjdenheter (2u) i anspråk. Passar även de äldre modellerna SR-HD1250 och SR-HD1500.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.