Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Studiosökare VF-HP790G

JVC Studiosökare VF-HP790G

Artikelnummer: 313964
37 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Flexibel studiosökare från JVC

Studiosökare VF-HP790G från JVC används tillsammans med GY-HM790 eller GY-H700 videokamera och studiosläde KA-790 för att skapa en kraftfull och flexibel studiokamera, på vilken du även kan montera teleprompter och sockel - utan någon extern kabeldragning. Sökaren ger skarp och kvalitativ bild i 1024 x 768-upplösning, och är fylld med digitala hjälpmedel för att förbättra din slutprodukt. Bland andra funktioner märks en fokusassistent, tallyindikator och solskydd - med andra ord en mycket mångsidig och kapabel sökare.

Passar följande produkter:

  • JVC GY-HM790
  • JVC GY-H700
  • JVC KA-790
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.